Csepel info, ahogy működnie kellene

Csepel info, ahogy működnie kellene

Pofátlanság a köbön: lezárta egy telektulajdonos a parkolót a Rákóczi Kertnél

2019. május 23. - Csepeli Kérdező

forrás:http://csepel.info/?p=69240

A Temesvári utcában, éppen a Rákóczi Kerttel átellenben lévő telken ráadásul nem lakik senki, csak sitt és egy épületrom van rajta. Egyértelműnek tűnik, hogy a sittből vették ki azokat a betontömböket, amikkel ellehetetlenítették a parkolást. Mivel a parkoló a közterülethez tartozik, a tulajdonos büntetésre számíthat – értesült a Csepel.info.

Alig nyitott meg a Rákóczi Kert, máris a csepeliek nagy kedvencévé vált – hasonlóan a Kis-Duna parti kalózhajós játszótérhez és a szintén közelmúltban nyitott KRESZ-parkhoz. Ám nem csak a fejlesztéseket bíráló csepeli ellenzéknek szálka a szemében a gyerekek és a szülők öröme: néhány magánszemély sem örül a látogatóknak – derül ki a helyszínen.

A Temesvári utcát a közelmúltban aszfaltozta le az önkormányzat, az út szélén pedig hosszan parkolóhelyeket alakítottak ki az építkezés során. A képen látható, hogy ezen a szakaszon lehetetlenítették el a parkolást. Információink szerint most büntetésre számíthat a lakatlan telek tulajdonosa, a sittből kivett betontömbök miatt ugyanis elég egyértelműnek tűnik, hogy hozzá vezetnek a szálak.

A kalózhajós játszótérnél sem örülnek maradéktalanul a sok látogatónak: az út túloldalán álló vendéglő előtti parkolóhoz például kiírták, hogy a vendéglő vendégeinek vannak fenntartva – holott az út melletti parkolókat mindenhol bárki, megkötés nélkül használhatja.

Csepel.info

saját vélemény:

csepelikerdezo szerint:

A Temesvári utcában van egy magánbölcsöde, biztosan sokat jár arra a cikkíró…

A panoráma fényképen lévő személy jogait pedig szarba sem vetted Attila…

A bejegyzés trackback címe:

https://csepelinfo.blog.hu/api/trackback/id/tr5014852106

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása