Csepel info, ahogy működnie kellene

Csepel info, ahogy működnie kellene

Az egyetlen elültetett fájukat is halálra ítélték a szocialisták

2019. május 21. - Csepeli Kérdező

saforrás: http://csepel.info/?p=69054

Miközben a csepeli önkormányzat és a Főkert Zrt. 53 fát ültetett a Kozmosz sétányon, addig a szocialisták egyetlen diófáját egyszerűen kivégzésre ítélték elültetőik.

A dologra egy környékbeli hívta fel lapunk figyelmét, miszerint Takács Mónika és Bangóné Borbély Ildikó MSZP-s politikusok egyszerűen rajta hagytak egy kötözőpántot a földbe helyezett diófán, ami – mint kiderült -azért gond, mert ez a műanyag a növény hosszú távú növekedését, fejlődését akadályozza, és a fatörzs tágulása miatt idővel megfojtja a növényt és annak leesik a lombkoronája.

 Az MSZP-sek fája tehát valószínűleg néhány éven belül elpusztult volna, ha nincs egy szemfüles környékbeli, aki végül eltávolította a „gyilkos” pántot. Lapunk gratulál az ellenzéki képviselők „szakszerű” faültetési akciójához!

Ábel Attila A csepeli szocialisták röpke egy évtized alatt adtak a magyar társadalomnak gyilkost, pedofilt, sikkasztót (többet is), rágalmazót (többet is), ügyfeleit átverő és meglopó ügyvédet, piti okirathamisítót. Lerohasztották és szétlopták Csepelt, amennyire csak tudták. Most az egyszer megpróbáltak valami értelmeset, valami jót tenni. Persze nem öncélúan valami jót, olyan még nem volt. De ez sem sikerült. Dilettánsak hozzá. Kár. :-)

 

 

saját vélemény:

csepelikerdezo szerint:

Ábel Attila a lelki és szellemi nyomorék…

A bejegyzés trackback címe:

https://csepelinfo.blog.hu/api/trackback/id/tr10014842438

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása