Csepel info, ahogy működnie kellene

Csepel info, ahogy működnie kellene

Csepelt járja a Google fotós autója

2019. július 03. - Csepeli Kérdező

forrás: http://csepel.info/?p=69934

Ismét Csepelen jár a Google Street View – vagyis a Google utcaképeket készítő autója. A különleges kocsit reggel nyolc után a Táncsics Mihály utcában látták – értesült a Csepel.info.

Így hamarosan valós képet kapunk a csepeli közterületekről. Annál is inkább, mert 2013 óta rengeteget változott a kerületünk. Na és kinek köszönhetjük a Google utcaképeket?

Kevesen hinnék el, de bizony a “rezsidémonnak”. Budapesten ugyanis Németh Szilárdnak köszönhetően indulhattak el a Google fotós autói.

"A Fővárosi Közgyűlés egyetért a Google Street View szolgáltatással és javasolja, hogy Budapest is vegyen részt abban. A testület szerdán egyhangúlag hagyta jóvá Németh Szilárd (Fidesz-KDNP) kulturális és turisztikai tanácsnok javaslatát. A Google néhány évvel ezelőtt útnak indított szolgáltatása révén a felhasználók a világ legkülönbözőbb helyeit tekinthetik meg 360 fokos panorámaképek segítségével. A társaság hazai cége 2009 óta folytat tárgyalásokat a magyar hatóságokkal, miközben a környező országokban már működik a szolgáltatás – tette hozzá a tanácsnok."

 

http://csepel.info/?p=69934#comment-401177

“Így hamarosan valós képet kapunk a csepeli közterületekről.”

Mi, akik itt ÉLÜNK, teljesen tisztában vagyunk a valósággal. Remélem, valóban hamarosan frissítik, és akkor a helyi tanács, khm, önkormányzat is tisztában lesz a valósággal.
Apró figyelmesség: oda nem megy be, ahol földút van :mrgreen:

Azért azt is látni kell, szo N Szilárd, micsoda hatalmasság. Tudásában nem vagyok biztos, de a linkelt cikk szerint akkor éppen kultúrális és turisztikai tanácsnok volt…
Egy nem volt még: akasztott ember, kb… és mindezt zéró tárgyi és gyakorlati tudással

A bejegyzés trackback címe:

https://csepelinfo.blog.hu/api/trackback/id/tr1314924178

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása