Csepel info, ahogy működnie kellene

Csepel info, ahogy működnie kellene

Miért hoztam létre ezt a blogot

2019. április 17. - Csepeli Kérdező

Ezzel a bloggal az a célom, hogy "moderálatlanul" lehessen a csepel.info-n megjelenő híreket kommentálni, mivel folyamatosan törlésre kerülnek a helyi erőket kritizáló kommentek, vagy a beidomított helyi véderők azonnal "bolsi-libsi-komcsi" háromszögbe taszítják azt, aki nem áll be a sorba.

Sajnos nem veszik tudomásul, hogy van, aki a két oldal összefeszüléséből ki kíván maradni, és csupán próbál rávilágítani arra, hogy nem feltétlen az a jó, amit a "tizenkilenc" vagy az "egy híján húsz" gondol.

Ezúton szeretném kijelenteni, hogy elhatárolódom mindenféle politikai csoportulástól, és párttól, nem szeretnék egyik párt mellett/ellen sem érvelni.

Az a tervem, hogy CTRL+C CTRL+V fogom ide tenni az ott megjelenő cikkeket, amolyan fricskaként is, mivel 2019 márciusában a blog - ahogy majd az oda is komentelő, illetve az azt olvasók látni fogják - a "Csepel.info szerkesztősége az elmúlt 11 év során folytatott munkájáért, a kerület lakosságának tájékoztatásában, a sajtószabadság helyi szintű megteremtésében, a lokálpatriotizmus erősítésében betöltött szerepéért kapta a kitüntető díjat." link: http://csepel.info/?p=68080

Abban az esetben, ha mégis saját tartalmat tennék e blogra, azt külön jelezni fogom, minden más esetben a forrás a csepel.info oldal lesz.

Azt még nem tudom, hogy mostantól, vagy visszamenőlegesen mely napig másoljam ide a bejegyzéseket, ezt majd a rendelkezésemre álló szabadidő eldönti.

Szeretnék anonim maradni, kérlek, a kommentbe írj bátran, ha moderálnom kell, azt jelezni fogom.

Ha olyan eseményről vagy hírről tudsz, ami nem jelent meg a csepel.info-n akkor a csepelikerdezo@protonmail.com címre küldd el bátran. Nem fogom semmilyen esetben sem a küldő nevét megadni, ha becenévvel írod alá, akkor azt fogom kitenni. A beérkező emaileket módosítás nélkül fogom publikálni, azonban sem az emailcím, sem a küldő nevét nem fogom megjeleníteni.

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://csepelinfo.blog.hu/api/trackback/id/tr3114770558

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása